lördag 11 februari 2012

Lördagsblandning. Saturday mixture


Den röda freestyle quilten är klar, bara en kanal som fattas.

The red freestyle quilt is finished, only the channel missing.


Jag har köpt ett nytt strykjärn, Braun Tex Style 7 heter det. Jag kollade på nätet och det här var Bäst i test.  Jag köpte det på nätet också så slapp jag springa runt i affärer och fråga efter det.
Mitt förra strykjärn var också Braun, det höll bara 3 år. Jag glömde ofta att stänga av det, så det nya har automatisk avstängning, efter ca 30 minuter, hoppas det håller längre!

I have bought a new iron, the brand is Braun Tex Style 7. I had a look at the net and this one was Best in Test. I also bought it on the net to avoid running around in shops.
My earlier iron was Braun too, it lasted only 3 years. I often forgot to switch it off, so the new one has automatic switch off, I hope it will last longer than 3 years!


Så har jag sytt 2 nya moderna block som är så roliga att sy. Mönstren kommer härifrån

En skidtur på golfbanan blev det i dag, skönt, särskilt efteråt!


I I have sewn 2 new modern blocks, they are so fun to make. You can find the patterns here

We were skiing at the golf course today, it was lovely, especially afterwards!

Gunilla
4 kommentarer:

 1. Dina fria kviltar blir så läckra.
  Är det golfbanan i Roslagsbro ni åker på?
  Kram

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja det stämmer, jättebra spår där.
   Kram

   Radera
 2. Precis det strykjärnet har jag med och det är superbra på alla sätt och vis. Bäsdt är kanske att den stänger av värmen om järnet står upprätt efter ca 30 sek tror jag. Mitt för-föra järn, ett Philips som man kunde ha sladdlöst var dock mitt favvo järn genom tiderna.

  SvaraRadera
 3. Precis det strykjärnet har jag med och det är superbra på alla sätt och vis. Bäsdt är kanske att den stänger av värmen om järnet står upprätt efter ca 30 sek tror jag. Mitt för-föra järn, ett Philips som man kunde ha sladdlöst var dock mitt favvo järn genom tiderna.

  SvaraRadera