torsdag 29 november 2012

Julklapp och Moderna block

 
På en quiltlista jag är med på byter vi julklappar. Jag fick ett paket från Bonnie i Canada, hon uppmanade mig att öppna det för det var något jag kunde sy till jul. Det var material till en jullöpare, t.o.m. en 60 gr linjal var med.
 
On a quiltlist I am a member of we exchange holiday packages. I got a package from Bonnie in Canada, she told me to open it because it was something I could make for Christmas. It was all material for christmas runner, also a ruler.

 
Mönstret var mycket enkelt, bara 5 sömmar, men när jag skar hörnbitarna enl. mönstret blev snögubbarna deformerade. Jag ville inte ta av det tyg jag hade kvar, det skulle jag skicka vidare.Så det får bli så här, kite knasigt.
 
The pattern was very easy, only 5 seams, but when I cut the corner pieces, according to the pattern, the snomen got distorted.
I didn´t want to take the leftover fabric because I should send it further. So it will be like this, a little crazy!

 
Den här fina väskan fick jag också, från JoAnns.
 
I also got this nice bag, from JoAnns.

 
Moderna block nr 58, Fourpatch-Snowball.
Snön vräker ner här i dag, kaos i trafiken och jag håller mig inne.
 
Modern blocks nr 58, Fourpatch-Snowball.
The snow is falling in masses here today and I keep inside.
 
Gunilla

4 kommentarer:

 1. Heldig du som har fått pakke å kunne åpne den med en gang... Fine stoff. En flott løper du har sydd av gaven du fikk.

  SvaraRadera
 2. Det var ett effektfullt tyg och mönster Du har fått i julklapp från Canada. Och det var ju en kul ide´ att ha syvänner som man byter julklappar med.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 3. Vilken härlig julklapp du fick, kul att få öppna redan nu! kram Katarina

  SvaraRadera
 4. I love your modern blocks Gunilla, they are great. The table runner looks good, and I am happy that you got a bag from JoAnne's.

  SvaraRadera