tisdag 6 november 2012

Moderna block och scrapssömnad.

 
Det här blocket har inget namn. En 9-ruta med ett kors helt enkelt.
 
This block has no name. Just a 9-patch with a cross.
 
 

 
Tumbler. Jag började sy dessa block i början av året. Jag tror det ska bli 64 olika. Jag har inte sytt alla för det är inte alla jag har gillat. Många har jag sytt 2 av, så jag har ca 90 block nu. Storleken är 8½".
 
Tumbler. I started sewing those blocks in the beginning of this year. I think there will be 64 different blocks. I haven´t sewn all the blocks because I don´t like all of them. But I have made 2 of many designs, I think I have about 90 blocks now. The size is 8½". Look up for Jenifer´s home page.
  
Mellan projekt syr jag ihop remsor av rester, scraps. Har inga planer alls för de här blocken, jag bara syr och lyssnar på talböcker.
 
Between projects I am sewing strips of scraps. I don´t have any plans for those blocks, just sewing and listening to talking books. (I am sure there is another word for this but you understand what I mean, don¨t you?)
 
Gunilla

3 kommentarer:

 1. I love what you do with the scraps Gunilla. Looking forward to seeing the quilts done.

  SvaraRadera
 2. Det är härliga färger i de scraps som Du visar att Du syr samman nu. Ser med spänning fram emot vad Du kommer att "göra" av arbetet till slut.

  Dollandesign

  SvaraRadera
 3. Många härliga block du har fått ihop! Ska bli skoj att senare se det klart! Det är nästan så jag kan börja tänka mig orage igen:-)) kram Katarina

  SvaraRadera